ALBANIAN CHANNELS (premium)

Ka dhe te tjera kanale te huaj duke vazhduar nga mr. 20 e lart

TopChannel

http://130.0.24.5:9999/udp/225.255.255.1:30000
TopNews
http://130.0.24.5:9999/udp/225.255.255.2:30000
BangBang
http://130.0.24.5:9999/udp/225.255.255.3:30000
ExpShkence
http://130.0.24.5:9999/udp/225.255.255.4:30000
Film aksion
http://130.0.24.5:9999/udp/225.255.255.5:30000
Film komedi
http://130.0.24.5:9999/udp/225.255.255.6:30000
T plus
http://130.0.24.5:9999/udp/225.255.255.7:30000
Klan
http://130.0.24.5:9999/udp/225.255.255.8:30000
Ora news
http://130.0.24.5:9999/udp/225.255.255.9:30000
TVSH
http://130.0.24.5:9999/udp/225.255.255.10:30000
News 24
http://130.0.24.5:9999/udp/225.255.255.11:30000
21 HD
http://130.0.24.5:9999/udp/225.255.255.12:30000
KTV
http://130.0.24.5:9999/udp/225.255.255.13:30000
Vizion +
http://130.0.24.5:9999/udp/225.255.255.14:30000
7 News
http://130.0.24.5:9999/udp/225.255.255.15:30000
Folk +
http://130.0.24.5:9999/udp/225.255.255.16:30000
Era
http://130.0.24.5:9999/udp/225.255.255.18:30000
Digi Sofia
http://130.0.24.5:9999/udp/225.255.255.100:30000
Digi Novela
http://130.0.24.5:9999/udp/225.255.255.101:30000
Digi Histori
http://130.0.24.5:9999/udp/225.255.255.102:30000
Digi Planet
http://130.0.24.5:9999/udp/225.255.255.103:30000
Digi Drame
http://130.0.24.5:9999/udp/225.255.255.104:30000
Digi Aksion
http://130.0.24.5:9999/udp/225.255.255.105:30000
Digi Shqip
http://130.0.24.5:9999/udp/225.255.255.106:30000
Digi Komedi
http://130.0.24.5:9999/udp/225.255.255.107:30000
Fox Crime
http://130.0.24.5:9999/udp/225.255.255.108:30000
Fox Life

http://130.0.24.5:9999/udp/225.255.255.109:30000
Disney Channel

http://130.0.24.5:9999/udp/225.255.255.112:30000

Leave a Reply